måndag 10 december 2007

På Wedeby damlags blogg

Tillbakaflyttad i Karlskrona har jag börjat spela innebandy igen. Damlaget har en go blogg som jag ikväll efter träningen har klottrat lite på: http://wedebydam.sportsblogg.se/ eller via klubbens hemsida www.wedeby.nu.

Text:

Nyduschad i soffan med en kopp varma champinjonsnudlar, gytt! Vad gör väl det att middagen kom bort mellan barntimmeavslutningen i kyrkan och träningen? Fast kanske var det matbristen som gjorde att jag själv var lite extra seg idag…eller nä…skyller på smörlåten jag fått på huvudet med Tommy Nilson (av alla människor helt sjukt) ”Kom Amelia”…hur fasen får jag bort den?

Jag är alltså prästen i laget. Den som oftast kommer precis minuterna innan träningen startar, jobbar på helgerna, springer sönder benen på långdistans och trillar med cyklar för att fötterna råkar sitta fast i pedalerna (inga kommentarerJ)

Började spela innebandy som 12-13 åring. På den tiden fanns det inget tjejlag för mig utan jag började direkt träna med damerna. Detta gick lysande…om vi bortser från att lagtröjan räckte ner till knäna och strumporna upp till halva låret såg jag grymt farlig ut!

Emigrerade i början av 2000-talet till Lund. Studerade och kände hela tiden att något saknades (nej det är alltså inte Jesus jag pratar om nu!) Innebandyklubban (en ”superfin” prostick) samlade damm, blåmärkerna från klubbor och bollar lyste med sin frånvaro…Lundatiden blev lång och tung utan jakten på de vita bollarna.
Nu däremot är frånvaron äntligen borta och klubban avdammad! Känns riktigt kul att få spela innebandy igen! Extra kul har varit att återse flera ”gamla” godingar samtidigt som många nya talanger kommit med i laget! Och nu när jag har hittat hemsidan, damsidan och bloggen…vad kan stoppa oss? Stora goa kramar från er lilla präst.

Inga kommentarer: